Κύριο περιεχόμενο

Όροι Παραγγελιών

Παραγγελίες

Οι παραγγελίες γίνονται με  τους παρακάτω τρόπους:

  1. Μέσω του υπογεγραμμένου εντύπου παραγγελίας το οποίο εκδίδεται εις διπλούν (πρωτότυπο εταιρεία, αντίγραφο πελάτης)
  2. Στο τηλ/κό μας κέντρο 210-8941227
  3. Μέσω του διαδικτύου στο e-shop της εταιρείας μας www.beautygroup.gr

Οι παραγγελίες εντός Αττικής παραδίδονται με ίδια μεταφορικά μέσα άνευ επιβαρύνσεως. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις που ο παραγγέλων επιθυμήσει συνεργαζόμενη με αυτόν courier ή άλλη μεταφορική, το οποίο και το γνωστοποιεί στον συνεργάτη μας από τις πωλήσεις ή με απευθείας τηλεφωνική κλήση στην εταιρεία μας.

Οι τηλ/κες παραγγελίες έως και 11:00, εκτελούνται αυθημερόν (στα πλαίσια που αυτό δύναται να συμβεί)

Οι τηλ/κές παραγγελίες μετά τις 12:00 μμ εκτελούνται άμεσα αλλά παραδίδονται την αμέσως επόμενη εργάσιμη. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις που ο πελάτης επιθυμήσει συγκεκριμένη ημ/νία παράδοσης.

 

Τιμές

Οι τιμές των προϊόντων μας αναγράφονται στον επίσημο τιμοκατάλογο της εταιρείας μας και γνωστοποιούνται στους πελάτες είτε προφορικά δια μέσου των συνεργατών μας είτε γραπτώς εάν και εφόσον αυτό ζητηθεί.

Οι τιμές διαμορφώνονται και κοστολογούνται βάσει ισοτιμίας συναλλάγματος. Σε περίπτωση από η ισοτιμία μεταβληθεί μπορεί να υπάρξει αναπροσαρμογή και στις τιμές. Στην περίπτωση αυτή η Beauty Group υποχρεούται να ενημερώσει τους πελάτες της.

 

Προϊόντα

Όλα μας τα προϊόντα παραδίδονται σε αρίστη κατάσταση συσκευασμένα και σφραγισμένα.

Ο παραλαβών υποχρεούται να επαληθεύσει το ορθόν της παραγγελίας ΠΑΡΟΥΣΙΑ του συνεργάτη μας ή του Courier κατά την παραλαβή.

Στη περίπτωση που κάποιο προϊόν από τα παραληφθέντα φαίνεται παραβιασμένο ή αλλοιωμένο η εταιρεία μας ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να το αντικαταστήσει.

 

Τρόποι Πληρωμής

Τοις μετρητοίς κατά τη παράδοση των προϊόντων ή με αντικαταβολή με επιβάρυνση + 2,20 ?

Η εταιρεία μας ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ στην έκδοση των απαραιτήτων φορολογικών εγγράφων κατά τη αποστολή των προϊόντων καθώς επίσης και σε αποδεικτικά εισπράξεως του ποσού.

Σε οποιαδήποτε άλλη αίτηση του παραγγέλοντα για πληρωμή με πίστωση ή μερική πληρωμή κατά την παραλαβή, πρέπει να συμφωνηθεί μεταξύ του αιτούντα και του Γενικού Δ/ντή.

Εξαιρούνται οι περιπτώσεις που λόγω όγκου ποσοτήτων ή συχνότητας παραγγελιών συμφωνηθεί και οριστεί από κοινού άλλος τρόπος πληρωμής.